Skip to main content

Overheidsopdrachten

Wilt u uw overheidsopdrachten en publieke aankopen sneller en efficiënter beheren? 3P staat voor Public Procurement Partners en helpt publieke overheden al meer dan 20 jaar met gespecialiseerde software.

Vandaag rekenen meer dan 1700 overheidsbedrijven en aanbestedende diensten op onze software om hun aankopen goed op te volgen. Ontdek hieronder hoe wij u kunnen helpen!

Beheer van uw overheidsopdrachten

Wilt u uw overheidsopdrachten van ontwerp tot oplevering efficiënt beheren? 3P biedt u een volledig softwarepakket volgens de Europese richtlijnen en nationale wetgeving.

Meer informatie

Optimaal beheer van uw aankoopbeleid

Wilt u een performant aankoopbeleid voor uw organisatie? Onze software centraliseert uw gegevens automatisch. Vervolgens kunt u uw beleid via tal van rapporten, filters en andere functies in kaart brengen en bijsturen.

Meer informatie

Beheer van uw overheidsopdrachten

Via 3P beheert u de hele levensloop van uw overheidsopdrachten voor werken, leveringen en diensten dankzij een chronologische weergave in 8 opeenvolgende fasen: van de opmaak van uw opdracht tot de oplevering van het dossier.

Optimaal beheer van uw aankoopbeleid

Het doel van 3P is een correct, efficiënt én volledig beheer van overheidsopdrachten voor werken, leveringen en diensten. 3P gaat echter veel verder dan alleen het individueel beheer van uw overheidsopdrachten.

3P is immers een onmisbare tool om een correct, efficiënt en onderbouwd aankoopbeleid te voeren. Via tal van ingebouwde tools en rapporten krijgt u een globaal overzicht van uw beleid en kunt u bijstellen waar nodig.

Onze software bevat onder meer een financieel overzicht, algemene planning en een intern controlerapport. Zo kunt u vooropgestelde budgetten beter opvolgen, deadlines en werk beter inplannen en aandachtspunten van al uw overheidsopdrachten bundelen.

Onze software stelt u in staat om een globaal overzicht te verkrijgen dankzij:

  • Een financieel overzicht dat het mogelijk maakt om de realisatie van vooropgestelde budgetten beter op te volgen dankzij een steeds accuraat beeld van geraamde, gegunde en uitgegeven bedragen
  • Een algemene planning om het overzicht te behouden over alle belangrijke data in de levenscyclus van uw overheidsopdrachten en om een betere planning van het werk mogelijk te maken
  • Een interne controle rapport dat in één oogopslag alle aandachtspunten bundelt van uw overheidsopdrachten
  • Talrijke rapporten om specifieke parameters in kaart te brengen en die in een enkele muisklik gegenereerd worden voor alle of voor een selectie van overheidsopdrachten
  • Talloze standaard filters, eigen filters en exportmogelijkheden

Onze referenties